Viaport Alışveriş Merkezi Nerede, Nasıl Gidilir

Viaport İstanbul'un Pendik İlçesi Yenişehir semtinde bulunmaktadır.

Anadolu yakasından gelenler için

  • Kadıköy Rıhtım'dan kalkan E-11 numaralı otobüs ile Otoyol Kavşağı durağında indiğinizde 5 dakikalık bir yürüyüş ile Viaport'a ulaşabilirsiniz.

          E-11


  • Üsküdar'dan Üsküdar-Çekmeköy metrosuna binip Necil Fazıl durağında ininiz. Buradan 131C numaralı otobüse binerek Ihlara Vadisi Sokak durağında indiğinizde Viaport Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

           131C


  • Ümraniye'den Üsküdar-Çekmeköy metrosuna binip Necil Fazıl durağında ininiz. Buradan 131C numaralı otobüse binerek Ihlara Vadisi Sokak durağında indiğinizde Viaport Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

           131C


  • Kartal, Maltepe, Pendik, Tuzla taraflarından geliyorsanız Kartal Köprüsü ya da Pendik Köprüsü durağından KM25 ile İlaç Fabrikası durağında indiğinizde Viaport'a ulaşabilirsiniz.

          KM25


Avrupa yakasından gelenler için

  • Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar, Küçükçekmece, Bahçelievler, Mecidiyeköy taraflarından geliyorsanız herhangi bir Metrobüs durağından 34AS ile Uzunçayır'da inip Kartal yönünde çıktıktan sonra önünüzdeki otobüs durağından E-11'e binerek Otoyol Kavşağı durağında indiğinizde 5 dakikalık bir yürüyüş ile Viaport'a ulaşabilirsiniz.

            E-11


  • Bağcılar, Güngören taraflarından geliyorsanız Kabataş-Bağcılar tramvay hattıyla Zeytinburnu istasyonunda Metrobüsün 34AS numaralı hattına aktarma yapınız.Metrobüsten Uzunçayır durağında indikten sonra Kartal yönünden çıkıp önünüzdeki otobüs durağından E-11'e binerek Otoyol Kavşağı durağında indiğinizde 5 dakikalık bir yürüyüş ile Viaport'a ulaşabilirsiniz.

            E-11


  • Esenler, Bayrampaşa taraflarından geliyorsanız Yenikapı-Havalimanı metrosuna binerek Merter'de inerek Metrobüse aktarma yapınız. Metrobüs ile Uzunçayır durağında indikten sonra Kartal yönünde çıkıp E-11'e binerek Otoyol Kavşağı durağında indiğinizde 5 dakikalık bir yürüyüş ile Viaport'a ulaşabilirsiniz.

           E-11


  • Bakırköy, Zeytinburnu, Eminönü taraflarından geliyorsanız Marmaray ile Ayrılıkçeşmesi durağında inip Alışveriş Merkezi çıkışından çıkarak AVM'nin karşısındaki Ayrılıkçeşmesi otobüs durağından E-11'e binerek Otoyol Kavşağı durağında indiğinizde 5 dakikalık bir yürüyüş ile Viaport'a ulaşabilirsiniz.

            E-11


  • Taksim'den 129T ile Hastane durağında inip E-11'e binerek Otoyol Kavşağı durağında indiğinizde 5 dakikalık bir yürüyüş ile Viaport'a ulaşabilirsiniz.

         129TE-11

Viaport Alışveriş Merkezi İletişim Bilgileri

Yenişehir Mah. Dedepaşa Cad. No:19 Pendik/İstanbul

0 216 696 10 01

Viaport Alışveriş Merkezi Haritadaki Konumu

Tarif Yorumları

nilgün 15/03/2023
Küçükçekmeceden viaporta marmaray ile nasıl gidebiliriz.
Orayanasılgiderim.com

Merhabalar; Küçükçekmece'den Metrobüse binerek Uzunçayır durağında indikten sonra Kartal yönünden çıkıp önünüzdeki otobüs durağından E-11'e binerek Otoyol Kavşağı durağında indiğinizde 5 dakikalık bir yürüyüş ile Viaport'a ulaşabilirsiniz.
Reyyan 13/07/2022
Merhaba, izmit otogardan oraya nasıl gelebiliriz acaba ?
Orayanasılgiderim.com

Merhabalar; İzmit Otogar'dan 200 numaralı otobüse binerek Kartal Köprüsü durağında ininiz. Köprünün üstüne çıkıp karşıya geçerek 134 numaralı otobüse binerek Viaport'a ulaşabilirsiniz.
Berkay Cesur 13/09/2021
Kirazlı metrodan bindiğim zaman hangi güzergahları kullanmam gerek
Orayanasılgiderim.com

Merhabalar; Kirazlı'dan Yenikapı-Kirazlı metrosuna binerek Yenikapı'da inip Marmaray'a aktarma yapınız. Marmaray ile Ayrılıkçeşmesi durağında ininiz. Alışveriş Merkezi'nin içinden geçerek karşınızdaki otobüs durağından E-11 numaralı otobüse binerek Otoyol Kavşağı durağında indiğinizde 5 dakikalık bir yürüyüş ile Viaport'a ulaşabilirsiniz.
cengiz denizer 01/09/2021
şahane.teşekkürler.
Eser Yersiz 01/09/2021
Esenyurt'tan nasıl gidilir ve ne kadar sürer?
Orayanasılgiderim.com

Merhabalar; Esenyurt'tan minibüsler ile Avcılar Metrobüs'e geliniz. Avcılar'dan Metrobüs durağından 34AS ile Uzunçayır'da inip Kartal yönünde çıktıktan sonra önünüzdeki otobüs durağından E-11'e binerek Otoyol Kavşağı durağında indiğinizde 5 dakikalık bir yürüyüş ile Viaport'a ulaşabilirsiniz. Esenyurt'tan Viaport'a gitmek yaklaşık olarak 2 saat sürer.
Elçin Sayın 01/09/2021
Avcılar'dan Viaport'a gitmek ne kadar sürer?
Orayanasılgiderim.com

Merhabalar; Belirttiğimiz yol tarifine göre Avcılar'dan Viaport'a gitmek yaklaşık olarak 1 saat 50 dakika sürer.
Fehmi Özalp 01/09/2021
Yeğenimin doğum günü alışverişi için Viaport'a gideceğiz. Ümraniye'den iki vesaitle gidiliyormuş sayenizde öğrendik. Sağolun.
Harun Dilek 01/09/2021
Aktarma yapacağım uçaklar arası 3 saat fark var.İnternetten baktığım kadarıyla Havalimanı'na yakın avm burası ama nasıl gidilir geri dönmede sıkıntı yaşar mııyım bilgi verebilir misiiz?
Orayanasılgiderim.com

Merhabalar; Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Viaport'a ulaşım oldukça kolaydır. Havalimanın'dan E-11 ya da E-3 e binerek 5 dakika sonra Otoyol Kavşağı durağında indikten sonra 7-8 dakikalık bir yürüyüş ile Viaport'a ulaşabilirsiniz. Dönüş için de yine aynı yöntemi tercih etmeniz gerekiyor
Rıza Çamlıbel 20/07/2021
İçindeki çok sayıda mağaza ve eğlence merkeziyle mutlaka görülmeli. Burayı o kadar seviyorum ki adeta ikinci evim diyebilirim ama toplu taşıma anlamında biraz zayıf. Kavşakta inip yürüyoruz napalım.
Ahmethan tınaz 16/07/2021
Petrol iş taraflarınsan minibüs flan geçiyor mu acaba nasıl gidebiliriz
Orayanasılgiderim.com

Merhabalar; Petrol-İş mahallesinden Kartal Köprüsü'ne geldikten sonra KM25 numaralı otobüse binerek Viaport Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.
Cemal Kayar 14/07/2021
Çok güzel avm olmuş çoluk çocuk geldik hele içinde kipa olması efsane
Burak Sarı 14/07/2021
Viaporta gelirken tarifinizden yararlandım böyle hizmet devlette yok valla on numara maşallah!
Serkan ceylan 14/07/2021
Çok yararlı bir site olmuş karımla birlikte rahatça viaporta gittik. Bu sitede emeği geçen başta CEO su muhterem Feyyaz beye ve müşteri hizmetleri çalışanlarına teşekkür ederim.

Viaport Alışveriş Merkezi Giden Otobüslerin Saatleri