Başakşehir Devlet Hastanesi Nerede, Nasıl Gidilir

Başakşehir Devlet Hastanesi İstanbul Başakşehir'de bulunmaktadır.

Anadolu yakasından gelenler için

  • Kadıköy Rıhtım'dan Eminönü vapuruna binerek Eminönü'ne geçiniz. Eminönü otobüs duraklarından 78 numaralı otobüse binerek Başakşehir Devlet Hastanesi durağında indiğinizde Başakşehir Devlet Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz.
  • Üsküdar'dan Eminönü vapuruna binerek Eminönü'ne geçiniz. Eminönü otobüs duraklarından 78 numaralı otobüse binerek Başakşehir Devlet Hastanesi durağında indiğinizde Başakşehir Devlet Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz.
  • Ümraniye'den 522 numaralı otobüse binerek Mecidiyeköy Metrobüs durağında ininiz. Buradan 78M  ya da 146M numaralı otobüse binerek Başakşehir Devlet Hastanesi durağında indiğinizde Başakşehir Devlet Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz.
  • Kartal, Maltepe, Pendik, Tuzla taraflarından geliyorsanız 500T ile Halıcıoğlu-6 durağında indikten sonra buradan 78M  ya da 146M numaralı otobüse binerek Başakşehir Devlet Hastanesi durağında indiğinizde Başakşehir Devlet Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz.

Avrupa yakasından gelenler için

  • Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar, Küçükçekmece, Bahçelievler taraflarından geliyorsanız herhangi bir metrobüs istasyonundan Metrobüs ile Yenibosna durağında ininiz. Buradan Koçtaş tarafındaki otobüs durağından 98H ya da 78B numaralı otobüslerden birine binerek Başakşehir Devlet Hastanesi durağında indiğinizde Başakşehir Devlet Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz.
  • Esenler, Bayrampaşa taraflarından geliyorsanız Aksaray-Kirazlı metrosuyla Kirazlı'da inerek Kirazlı-Başakşehir Metrokent hattına aktarma yaparak son durakta ininiz. Buradan ring otobüslerle Başakşehir Devlet Hastanesi durağında indiğinizde Başakşehir Devlet Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz.
  • Bağcılar, Güngören taraflarından geliyorsanız Bağcılar'dan Aksaray-Kirazlı metrosuyla Kirazlı'da inerek Kirazlı-Başakşehir Metrokent hattına aktarma yaparak son durakta ininiz. Buradan ring otobüslerle Başakşehir Devlet Hastanesi durağında indiğinizde Başakşehir Devlet Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz.
  • Taksim'den  89C numaralı otobüse binerek son durakta indiğinizde Başakşehir Devlet Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz.

Başakşehir Devlet Hastanesi İletişim Bilgileri

Başakşehir 4.Etap 1.Kısım Başakşehir/İstanbul

0 212 488 01 70

Başakşehir Devlet Hastanesi Haritadaki Konumu

Tarif Yorumları

Kamile Sönmez 01/09/2021
Bu şehirde kaybolmamak neredeyse imkansız. Allahtan sizin gibi profesyonel anlatım yapan bir sistemle karşılaştım. Üstelik otobüslerin nereden ne zaman kalktığını sayenizde öğrenebiliyoruz. Teşekkürler.
Yasin 01/09/2021
Google toplu taşıma yol tarifine baktım sonra dedim ki google istanbullu reziliğini ne bilsin burdam sizi buldum kısa ve öz tarif teşşekürler...
Tayfur Hancı 14/07/2021
Çok ters bi yer ama daha güzel anlatılamazdı umarım sorunsuz bulurum
Sevgi 03/07/2019
Çok teşekkürler açıklamalı anlatımınız için. Bu siteye direk ulaşmak için telefonlara yüklenecek bir programımız var mı ?
Orayanasılgiderim.com

Merhabalar, Akıllı telefonlar için applicationlar üzerinde çalışıyoruz.

Başakşehir Devlet Hastanesi Giden Otobüslerin Saatleri