Kapalıçarşı Nerede, Nasıl Gidilir

Kapalıçarşı İstanbul'un Fatih ilçesinde Beyazıt semtinde bulunmaktadır. 

Anadolu yakasından gelecekler için;

  • Kadıköy'den Eminönü yönüne giden vapurlarla karşıya geçtikten sonra iskelenin karşısında bulunan Bağcılar yönüne giden Kabataş-Bağcılar tramvay hattıyla Beyazıt-Kapalıçarşı durağında inerek Kapalıçarşı'ya ulaşabilrsiniz.

            


  • Üsküdar'dan Marmaray ile Sirkeci durağında indikten sonra Kabataş-Bağcılar tramvay hattına aktarma yaparak tramvayın Beyazıt-Kapalıçarşı durağında indiğinizde Kapalıçarşı'ya ulaşabilirsiniz.

           


  • Ümraniye'den Üsküdar-Çekmeköy metrosuna binerek Üsküdar son durakta indikten sonra Marmaraya aktarma yapınız. Marmaray ile Sirkeci durağında indikten sonra Kabataş-Bağcılar tramvay hattına aktarma yaparak tramvayın Beyazıt-Kapalıçarşı durağında indiğinizde Kapalıçarşı'ya ulaşabilirsiniz.

            


  • Kartal, Maltepe, Pendik, Tuzla taraflarından geliyorsanız Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosuyla Ayrılıkçeşmesi istasyonunda inerek Marmaraya aktarma yapınız. Marmaray ile Sirkeci durağında indikten sonra Kabataş-Bağcılar tramvay hattına aktarma yaparak tramvayın Beyazıt-Kapalıçarşı durağıda indiğinizde Kapalıçarşı'ya ulaşabilirsiniz.

            


  • Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan E3'e binerek 4.Levent Metro son durağında indikten sonra Yenikapı-Hacıosman metrosuna aktarma yapınız. Metronun Vezneciler istasyonunda indiğinizde 2 dakikalık bir yürüyüş ile Kapalıçarşı'ya ulaşabilirsiniz.

            E3

Avrupa yakasından gelenler için

  • Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar, Küçükçekmece, Bahçelievler taraflarından geliyorsanız herhangi bir metrobüs istasyonundan Metrobüs ile Cevizlibağ durağında inerek Kabataş-Bağcılar tramvay hattına aktarma yapınız. Tramvay ile Beyazıt-Kapalıçarşı durağında indiğinizde Kapalıçarşı'ya ulaşabilirsiniz.

           


  • Bağcılar, Güngören taraflarından geliyorsanız Kabataş-Bağcılar tramvay hattına binerek Beyazıt-Kapalıçarşı durağında inerek Kapalıçarşı'ya ulaşabilirsiniz.

           


  • Esenler, Bayrampaşa taraflarından geliyorsanız  Yenikapı-Havalimanı metrosuyla Zeytinburnu durağında inerek Kabataş-Bağcılar tramvayına aktarma yapınız. Tramvay ile Beyazıt-Kapalıçarşı durağında indiğinizde Kapalıçarşı'ya ulaşabilirsiniz.

            


  • Taksim'den Yenikapı-Hacıosman metrosuna binerek Vezneciler durağında indiğinizde 2 dakikalık bir yürüyüş ile Kapalıçarşı'ya ulaşabilirsiniz.

                        

Kapalıçarşı İletişim Bilgileri

Beyazıt Mahallesi Fatih/İstanbul

0 212 519 12 48

Kapalıçarşı Haritadaki Konumu

Tarif Yorumları

Ayhan Sönmez 14/07/2021
Düğün alışverişi için Kapalıçarşı'ya gideceğiz ama İstanbullu olmadığımız için yol tarifine buradan baktık. Daha önce birkaç sefer araştırma yaptığımız siteler bizi yanıltmıştı. Ama bu tarifle kısa yolsan ulaştık.

Kapalıçarşı Giden Otobüslerin Saatleri