Zeruj Mall Anatolia Alışveriş Merkezi Nerede, Nasıl Gidilir

Zeruj Mall Anatolia İstanbul'un Pendik ilçesinde bulunmaktadır.

Anadolu yakasından gelenler için 

  • Kadıköy'den Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosuyla Ayrılıkçeşmesi istasyonunda inerek Marmaray'a aktarma yapınız. Marmaray ile Pendik durağında indiğinizde Zeruj Mall Anatolia Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

             


  • Üsküdar'dan Marmaray ile Pendik durağında indiğinizde Zeruj Mall Anatolia Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

             


  • Ümraniye'den 19D veya 10 numaralı otobüse binerek Bostancı'da inip Marmaray'a aktarma yapınız. Marmaray ile Pendik durağında indiğinizde Zeruj Mall Anatolia Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

           19D/10

Avrupa yakasından gelenler için

  • Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar, Küçükçekmece, Bahçelievler taraflarından herhangi bir Metrobüs istasyonundan metrobüs ile Küçükçekmece'de inerek Marmaray'a aktarma yapınız. Marmaray ile Pendik durağında indiğinizde Zeruj Mall Anatolia Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

             


  • Güngören, Bağcılar taraflarından geliyorsanız Bağcılar Meydan'dan Kirazlı-Yenikapı metrosuna binerek Yenikapı'da inerek Marmaray'a aktarma yapınız. Marmaray ile Pendik durağında indiğinizde Zeruj Mall Anatolia Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

           


  • Esenler, Bayrampaşa taraflarından geliyorsanız  Yenikapı-Havalimanı metrosuyla Yenikapı durağında inerek Marmaray'a aktarma yapınız. Marmaray ile Pendik durağında indiğinizde Zeruj Mall Anatolia Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

             


  • Taksim'den Yenikapı-Hacıosman metrosuna binerek Yenikapı'da inip Marmaray'a aktarma yapınız. Marmaray ile Pendik durağında indiğinizde Zeruj Mall Anatolia Alışveriş Merkezi'ne sürede ulaşabilirsiniz.

          

Zeruj Mall Anatolia Alışveriş Merkezi İletişim Bilgileri

Dünya Sokak No:9 Pendik/İstanbul

0 216 784 50 73

Zeruj Mall Anatolia Alışveriş Merkezi Haritadaki Konumu

Zeruj Mall Anatolia Alışveriş Merkezi Giden Otobüslerin Saatleri