Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Nerede, Nasıl Gidilir

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi İzmir Bornova'da bulunmaktadır.

  • Konak'tan İzmir Metro ile Evka-3 yönüne doğru Bornova istasyonunda indiğinizde Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz.
  • Buca'dan 415 veya 390 numaralı otobüslerden birine binerek son durakta indiğinizde Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz.
  • Karşıyaka'dan İZBAN ile Cumaovası yönünde Halkapınar veya Hilal istasyonlarında İzmir Metro'ya aktarma yapınız. Metro ile Bornova istasyonunda indiğinizde Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz.
  • Fahrettin Altay'dan İzmir Metro ile Evka-3 yönüne doğru Bornova istasyonunda indiğinizde Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz.
  • Gaziemir'den 204 numaralı otobüs ile son durakta indiğinizde Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz.
  • Otogar'dan 204 veya 505 numaralı otobüslerden birine binerek son durakta indiğinizde Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne  ulaşabilirsiniz.
  • Havalimanı'ndan 204 numaralı otobüs ile son durakta indiğinizde Ege Üniversitesi'ne ulaşabilirsiniz. Alternatif olarak İZBAN ile Hilal veya Halkapınar istasyonlarından İzmir Metro'ya aktarma yapınız. Metro ile Evka-3 yönüne doğru Bornova durağında indiğinizde Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi İletişim Bilgileri

Bornova/İzmir

444 1 343

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Haritadaki Konumu

Tarif Yorumları

Nazan Kurt 01/09/2021
Karşıyaka'dan banliyo/metro aktarması olduğunu bilmiyorduk. Doktor kontrolleri için taksiyle gelmeyi tercih ediyorduk. ancak randevular sıklaşınca, toplu taşıma araçlarını kullanmak zorunda kaldık. Sayenizde bulduğum kolay ulaşım rehberiyle, hastane ayağımıza geldi diyebilirim.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Giden Otobüslerin Saatleri